Activiteiten van Franchimont Steigerbouw B.V.

Franchimont Steigerbouw B.V. is op vele verschillende markten actief. In de bouwsector is Franchimont Steigerbouw B.V. specialist op het gebied van steigerbouw voor renovatie en restauratie, maar levert ook steigerbouwers voor nieuwbouw werkzaamheden, ondersteuningen en overkappingen. Zowel in de bouw als industrie wil Franchimont Steigerbouw B.V. uitblinken door middel van: service, klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit. Dit wil Franchimont Steigerbouw B.V. in Nederland realiseren door een betere service te verlenen aan de klant in vergelijking met de concurrentie. Om deze service te kunnen leveren zijn onze medewerkers/steigerbouwers van A tot Z betrokken bij dezelfde projecten waardoor er altijd een passend aanspreekpunt is gedurende de werkzaamheden.
Ook is Franchimont Steigerbouw B.V. druk met het vergroten van de naamsbekendheid als betrouwbare partner voor een veilige werkplek op hoogte, en alles wat hiermee samenhangt.

Werkmethode
Franchimont Steigerbouw B.V. heeft een vaste werkmethode waarmee alle belangrijke aspecten van de werkzaamheden worden behandeld. Elk project doorloopt verschillende stappen van aanvraag tot afronding, dit alles met het doel om een veilige geschikte werkplek te creƫren. De werkmethode bestaat uit: Opname, Offerte, Veiligheid, Uitvoering, Keuring en natuurlijk Afronding

 
Aan het woord
Jacobus Franchimont
Jacobus Franchimont, Eigenaar Franchimont Steigerbouw B.V.
 Werkzaam sinds 1990 als steigerbouwer. Sinds 2009 zelfstandig ondernemer. 
Lees verder »
design & realisatie Micha-Design.nl