Jacobus Franchimont

Geboren op 7 juli 1972 in Rotterdam

Na mijn LTS opleiding ben ik werkzaam geworden in de steigerbouw, eerst natuurlijk als sjouwer en heb me in de praktijk opgewerkt naar 1e bouwer en later uitvoerder. Na achtien jaar in loondienst te hebben gewerkt en daarbij alle aspecten en posities van het steigerbouw bedrijf geleerd en of gezien te hebben, werdt het tijd om voor mijzelf te beginnen.

In 2009 heb ik dan ook de stap genomen om als Franchimont Support, mijn eigen bedrijf te beginnen. Natuurlijk is dat in het begin niet makkelijk, maar omdat ik al verschillende contacten had opgebouwd in het wereldje verspreide het nieuws dat ik niet meer in loondienst was zich als het spreekwoordelijke lopende vuurtje. De tweede stap die ik heb gemaakt is mensen faciliteren, een steiger bouw je namelijk niet in je eentje...

Nu, acht jaar later heb ik als zzp-er besloten om vanaf oktober 2017 verder te gaan als B.V., onder de naam Franchimont Steigerbouw B.V.
Mensen vragen wel eens of ik spijt heb dat ik voor mijzelf begonnen ben, zeker in die tijd van de crisis. Ik antwoord dan altijd:"Ik heb er alleen spijt van dat ik het niet eerder gedaan heb."

Jacobus Franchimont

 
Aan het woord
Jacobus Franchimont
Jacobus Franchimont, Eigenaar Franchimont Steigerbouw B.V.
 Werkzaam sinds 1990 als steigerbouwer. Sinds 2009 zelfstandig ondernemer. 
Lees verder »
design & realisatie Micha-Design.nl